На драго сърце ще ви запозная с колата, правена с много желание и средства и направена благодарение на много хора от форума дано не изпусна някой!! Колата преживя и птп и доста грешки, доста неша направих 2 или 3 пъти докато получа желания ефект!!!
СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ на
МИЛЕН (gas) човека който му досаждам от 1ден на работа в Хеед 91, изтърпял всички мои въпроси и който ми е дал съвети идеи и реализация ЕВАЛА БАТЕ ГОЛЕМ СИ!!!!!!!!!
От тук натам без класация :
Kelesha- Най добрия мапер за мен изцедил 193.5 к.с. на гумите
Христо Петров шеф на Хеед 91 направил много компромиси цени намаления и , всички майстори от сервиз Хеед 91 Влади Свилен Киро Иван Драго....
Росен (rokoboy)уникален човек ,направил не 1 път генерацията на тази кола
Бате Тони - спирачки и авточасти
R-tuning Радо човека който може всичко- направи предния капак и калниците скоро и праговете..
Драго- Екстрийм тунинг - монтаж и изработка на кулер пътища!
DragoGt -много точен човек поръча кулера и съеденителя за мотора .............. ако съм изпуснал някой
сори...Колата смени
3 окачвания HR статично, койлове JOM и сега е с койлове XYZ
3 модела джанти ,16ки тип с3, 18 ОЗ спер туризмо и сега е с Томасон Тн1
2 фланзи 10мм отпред 20отзад при 19ките
2 вида огледала, FK и с мигачи сега е с ляво и дясно стокови
2 Вида предна броня, стокова запълнена и слята, сега е с Р32
1 Задна ,с 1 ауспух, с 2 е ,сега е запълнена ,като предстои смяна с Р лук
3 стопове - сток-черно червени, лед ,хела блек
2 фарове черни с ангелски очи, сега е с сток черни
1 цвят взет по подобие на Нисан Скойлайн от Овърдрайв пребоядисан изцяло
Когато колата беше закупена 2005 г беше 1.6 16в 105кс хайлайн на 70хил и беше предназначена за майка ми , но после я купих аз и тунинга се почна НЕ СЕ СМЕЙТЕ МНОГО!!!!!

Решетка без емблема - от пит стоп..

циганиики гърне лампички спрей тунинг....

дойде и идеята за Р32 и сливане на задната броня, Оз 18 спечелени на търг , отледала с мигачи

ОТ тук се включва и Милен , гуми 215 40 18 , ляво малко огледало и зъпълване на разни дупки..

Беше време за промяна на цвета на джантите в прахово черно, огледалата да са черни фар стоп решетки

За съжаление преживях тежко птп но това не ме отказа да продължа...

От тук почва подготовка боя и сглобяване!

Преди пак па зема Р32 предна броня бях с нормална слята

Спирачки от Октавия Рс 312мм и 256 отзад

Свалих всчки елементи от тавана и беше крайно време да станат черни, а тия дни педалите и духалките о!

ТТ педали рест топка

Ето как тряя да заспи...

най очакваната част дойде, карбон-кевлар съеденител STAGE2 с лек прополи маховик притискател лагер, и най ВЕЧЕ двигател 1.8т от ТТ с К03 с 180кс всичката инсталация полуоски бенз помпа табло ключ утре ще снимам мотора че беше тъмно! МНОГО БЛАГОДАРНОСТИ НА ДРАГОГТ!!!!!

И на почивката лудия тества как ще седят поршетата

to be continued......