Миризма в ракията :( ....

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Kaizer Soze
Monseigneur
Мнения: 1277
Регистриран на: Съб 22 апр 2006 20:14
Автомобил: Dacia Sandero Stepway
Двигател: 2017
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Kaizer Soze » Чет 01 ное 2007 10:28


shenko написа:незнам колко носи на бой, но в мазето му има 200-300 кила страхотна ракия :twisted:


Хехехе, може да разберем...Ама Викторе, защо така с бой бе, човек...Ще го убедим, сам ще ни даде ракията.
До третият пръст на лявата ръка ще ни е предал напитката веке... :lol:




Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Мнения: 6971
Регистриран на: Вто 19 окт 2004 12:04
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 01 ное 2007 10:28


shenko написа:незнам колко носи на бой, но в мазето му има 200-300 кила страхотна ракия :twisted:


е начи нЕма да носио мнооо... на бой... я дай адреса да пратя острилките да я видят тая ракия :lol:


Потребителски аватар
K22
Мнения: 1978
Регистриран на: Пон 19 юни 2006 9:18
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005
Местоположение: Плевен

Мнениеот K22 » Чет 01 ное 2007 10:47


dinko_bonev написа:Колега, вземи я превари!

Пълни глупости.Все едно да ти миришат краката и да ги наръсиш с дезодорант....Дезодорант се слага на чисто! Така е и с ракията!Добила ли е веднъж мирис от лоши джибри няма спасение.Преварява се , ако има кисела жилка и се слага сода за хляб с несигурен ефект.


Потребителски аватар
shenko
Мнения: 1115
Регистриран на: Сря 04 май 2005 13:15
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 01 ное 2007 11:20


като течеше от казана всичко беше тип-топ ама сега леш, аа на колко градуса като падне се отделя лангюра :?:


Потребителски аватар
Dasti
Мнения: 388
Регистриран на: Съб 08 юли 2006 11:07
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

-

Мнениеот Dasti » Чет 01 ное 2007 11:20


Ако е загоряла няма оправия,иначе най добре я превари тая джанковица с грозде или вино


Потребителски аватар
Dasti
Мнения: 388
Регистриран на: Съб 08 юли 2006 11:07
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Мнениеот Dasti » Чет 01 ное 2007 11:25


L&R написа:Къде са ви добрите стари дамаджани :?:

Няма та бащата изхъврля старата за да налее новата :drunk


Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Мнения: 3926
Регистриран на: Пет 03 юни 2005 7:11
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA
Местоположение: Пловдив

Мнениеот joro_kem » Чет 01 ное 2007 11:28


преварка му е майката - и после нагласяш градуса с дестилирана вода.


Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Мнения: 18394
Регистриран на: Пет 16 сеп 2005 8:50
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:
Местоположение: Чепеларе/Пампорово

Мнениеот Stefan » Чет 01 ное 2007 11:29


shenko написа:На вуйчо ракията е невероятна ама не ми казва какво слага вътре, ех тази завист деа :evil:... в мазето му има 200-300 кила страхотна ракия :twisted:


shenko защо не предложиш на вуйчо си да стане спонсор на футболния ни отбор mhihi


Потребителски аватар
shenko
Мнения: 1115
Регистриран на: Сря 04 май 2005 13:15
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Re: -

Мнениеот shenko » Чет 01 ное 2007 11:39


Dasti написа:Ако е загоряла няма оправия,иначе най добре я превари тая джанковица с грозде или вино


Моята е гроздова(Памид) :roll:


Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Мнения: 6971
Регистриран на: Вто 19 окт 2004 12:04
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Re: -

Мнениеот scuba » Чет 01 ное 2007 12:35


shenko написа:
Dasti написа:Ако е загоряла няма оправия,иначе най добре я превари тая джанковица с грозде или вино


Моята е гроздова(Памид) :roll:


Е нали ти казах. Дай я насам. Ше се жертвам. Гроздова - гроздова --> Не съм претенциозен :lol: :lol: Кват има - такава


Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Мнения: 13068
Регистриран на: Сря 17 авг 2005 15:15
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София

Re: -

Мнениеот LILO&STICH » Чет 01 ное 2007 13:18


scuba написа:
shenko написа:
Dasti написа:Ако е загоряла няма оправия,иначе най добре я превари тая джанковица с грозде или вино


Моята е гроздова(Памид) :roll:


Е нали ти казах. Дай я насам. Ше се жертвам. Гроздова - гроздова --> Не съм претенциозен :lol: :lol: Кват има - такава
викторе,то хубаво че не подбираш,ама после да няма ка то тоя на снимката и да и пиеш рибена чорба ... направо от извора mhihi mhihi mhihi

http://www.argentinavoyeur.com.ar/Fotos ... 23/004.jpg
mod edit: brabus 18+


Потребителски аватар
shotoman
Мнения: 456
Регистриран на: Съб 20 яну 2007 10:31
Автомобил: VW Polo 6N1
Двигател: AEE 1997
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот shotoman » Чет 01 ное 2007 13:29


Колега като стар ракиджия ще ти кажа че според мен просто сте я прегорили - за съжеление няма оправия. В казана имаше ли костилки?


Потребителски аватар
Милослав
Мнения: 3648
Регистриран на: Сря 29 мар 2006 11:19
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот Милослав » Чет 01 ное 2007 13:34


аз също си мисля че е прегорена, което не е много добре ...


Потребителски аватар
pacoboy
Мнения: 2698
Регистриран на: Нед 19 мар 2006 22:49
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Местоположение: Варна
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Чет 01 ное 2007 13:38


Прави се преварка ако е загоряла и е 6+ след операцията.
Наздраве :drunk


Потребителски аватар
shenko
Мнения: 1115
Регистриран на: Сря 04 май 2005 13:15
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София
Контакти:

Мнениеот shenko » Чет 01 ное 2007 13:41


shotoman написа:Колега като стар ракиджия ще ти кажа че според мен просто сте я прегорили - за съжеление няма оправия. В казана имаше ли костилки?


Не мисля, че съм я прегорял, напротив дървата ми бяха влажни едвам поддържах огъня, но бяха останали 4 кофи джибри и ги исипах на преварката, казанджията ми каза, че няма проблем, но явно се оказа, че има проблем :roll:



Върни се в “ОФФ-Топик - други”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 244 госта