Volkswagen Group със седем концепции в Женева


Volkswagen Group със седем концепции в Женева

Volkswagen планира да покаже в Женева през март седем концептуални автомобила.
Според изданието Automotive News Europe, това е съобщил шефът на дизайнерския отдел на концерна, Валтер Де Силва. Според него, сред концепциите в Женева ще видим модели на Seat, Skoda и VW, а също „един или два концептуални автомобила на Audi”.
Geneva
Заедно с това, на щанда на VW ще видим и две концептуални студии създадени от ателието Italdesign Giugiaro. Да напомним, че то мина под контрола на немския концерн през пролетта на миналата година.
 
По думите на Валтер Де Силва, всички концепции ще дават добра представа какво ще се появи в моделния ред на групата в близко бъдеще.
 
Както е известно, във Volkswagen одобриха инвестиции от 51.6 милиарда евро, които в близките години да отидат за разработка на нови модели и за увеличаване обема на производство в различни заводи на групата по света.
 
Съгласно плановете на Volkswagen Group, през 2018 година концернът трябва да стане номер едно в света, като изпревари по производство и продажби Toyota и General Motors.
 
Наред с концепциите, в Женева ще бъдат показани и модернизираните серийни версии на кросоувъра Tiguan и кабриолета на Golf.

Източник: www.automedia.bg


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.