Инцидентно показаха новия VW Tiguan


Инцидентно показаха новия VW Tiguan

На немския сайт на концерна Volkswagen се появи първата снимка на обновения кросоувър Tiguan.
Световната премиера на модела е планирана за идния месец в Женева. Според изданието Autoblog, снимката се е появила случайно и много скоро след това е свалена.

Tiguan

Така или иначе, новият модернизиран Tiguamn е пред нас. Външният му вид е променен в новия стил на Volkswagen. Изцяло нови са фаровете, които вече имат и дневна диодна секция, променени са решетката на радиатора и предната броня. От единствената снимка не може да се каже какви промени са направени в задната част на колата.

Tiguan

Според неофициалната и предварителна информация, двигателите на модернизирания VW Tiguan няма да се променят. Сега кросоувъра се предлага в Европа с два бензинови двигателя с обем 1.4 и 2.0 литра и с мощност, съответно 122 и 170 к.с., както и с две версии на двулитровия дизел с мощност 110 и 140 к.с.
 
В Женева освен преминалия през фейслифт Tiguan, VW ще покаже и новия кабриолет на Golf, чието серийно производство ще започне тези дни в завода в град Оснабрюк, който беше на ателието за каросерии Karmann. В Женева ще видим и седем концептуални автомобили на групата VW.

Източник: www.automedia.bg


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.