VW Новини


  Защо да изберем зимни гуми 195 65R15 на марката Continental

28.11.2023 г.

Зимата е сезонът, когато шофьорите се сблъскват с най-големи предизвикателства на пътя. Снегът, ледът и променливите метеорологични условия изискват специална подготовка на автомобила. Изборът на подходящи зимни гуми е от съществено значение за безопасността на движението, а една от най-добрите опции на пазара са зимни гуми Continental 195 65R15. Те предлагат отлични характеристики и надеждност. Нека разгледаме защо те са идеалният избор за вашето превозно средство през зимния сезон.

  Общо събрание на Клуба

03.11.2022 г.

УС на сдружение "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" свиква Общо събрание

  Как да изберем най-добрите гуми за камион

05.10.2022 г.

От правилния избор на гуми за камион зависи нивото на контрол по различните пътища.

  Как се отваря магазин за авточасти?

30.08.2022 г.

Бизнесът с продаване на компоненти за автомобили нашумява все повече. Развитието на новите технологии и произвеждането на все по-модерни коли наложи отварянето на повече магазини за авточасти. Развиването на подобна търговия не е лека задача.

  До каква възраст се ползва столче за кола?

30.05.2022 г.

С появата на новия член на семейството родителите се стремят да осигурят безопасността на новороденото във всички аспекти. Когато използвате моторни превозни средства, е задължително детето да се вози в столче за кола.

  Какви са най-търсените марки резервни части за камиони

30.05.2022 г.

Сложната и технологична машина по-лесно се чупи и вероятността за повреда и поява на дефект се увеличава. Това налага употребата на нови резервни авточасти SFK-Truck за отстраняване на възникналата неизправност и по-долу ще видим кои са тези елементи.

  Volkswagen Club Fest v.12

18.03.2022 г.

За 12-ти път създаваме заедно най-голямото на Балканите събиране на феновете на Volkswagen, както и на всички марки от концерна Volkswagen AG - Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Ducati, Scania и Man. Елате и се насладете на два последователни дни с автомобилите от миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната мобилност. Вижте най-глезените, ексклузивни и уникални екземпляри на феновете. Съберете информация за продуктите и услугите, които им помагат да поддържат бижутата си в съвършен блясък. Участвай с твоят автомобил тук --->>> https://apply.vwclub.bg/request

  Как да изберем подходящите ксенон крушки

25.10.2021 г.

Масово вече автомобилите са оборудвани с ксенон крушки, замествайки обичайните им колеги с волфрамова нажежаема жичка. Как да направите все пак своя най-добър избор и кои са най-популярните видове?

  Как да изберем GPS навигация

28.04.2021 г.

GPS навигаторите днес са масово достъпни електронни устройства, използвани в автомобилите, за по-лесна и бърза ориентация до достигане на определена точка от пътната карта. Към днешна дата, съществуват различни видове навигации за коли и по-долу ще разберем особеностите при избора на най-подходящите, как се работи с тях и какво е предназначението им.

  Как да защитим боята на колата?

27.04.2021 г.

Съвременните коли изглеждат прекрасно и стилно, но това до голяма степен се дължи на боята, която е с лаково гланцирано покритие и различни други отразяващи светлината ефекти. В същото време обаче съществуват множество околни негативни фактори, които биха могли да повлияят на нейното покритие и като цяло на външния вид на автомобила.


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.