VW Новини


  ID. CODE дебютира на изложението Auto China 2024

29.04.2024 г.

С официалната световна премиера на концептуалния модел ID. CODE на автосалона Auto China 2024, Volkswagen разкрива за първи път новата стилистична линия в дизайна на бъдещите модели и в същото време поставя началото на нова ера в технологичното развитие

  Какво е носач и за какво служи?

22.04.2024 г.

Носачът е важен компонент в окачването на всеки автомобил, който осигурява необходимата стабилност и точност на управление

  Как да спестим време чрез използването на калкулатор за гражданска отговорност

17.04.2024 г.

В днешния динамичен свят времето е един от най-ценните ресурси. Всеки от нас търси начини да оптимизира своя график и да намери най-ефективния път за изпълнение на ежедневните си задачи.

  Обслужване на скоростна кутия – какво да знаем?

27.03.2024 г.

Скоростната кутия е един от най-важните компоненти на автомобила, тъй като позволява на двигателя и колелата да работят ефективно заедно. В тази статия ще обсъдим ползите от обслужването ѝ, как да разберете, че е време за това, както и ключовите фактори, които трябва да имате предвид, когато планирате поддръжка.

  Кои са най-важните фактори при наемане на кола ?

29.01.2024 г.

Когато планираме пътуване, един от въпросите, които трябва да решим, е дали да се възползваме от комфорта на услугите за коли под наем или да използваме друг вид транспорт.

  Защо да изберем зимни гуми 195 65R15 на марката Continental

28.11.2023 г.

Зимата е сезонът, когато шофьорите се сблъскват с най-големи предизвикателства на пътя. Снегът, ледът и променливите метеорологични условия изискват специална подготовка на автомобила. Изборът на подходящи зимни гуми е от съществено значение за безопасността на движението, а една от най-добрите опции на пазара са зимни гуми Continental 195 65R15. Те предлагат отлични характеристики и надеждност. Нека разгледаме защо те са идеалният избор за вашето превозно средство през зимния сезон.

  Общо събрание на Клуба

03.11.2022 г.

УС на сдружение "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" свиква Общо събрание

  Как да изберем най-добрите гуми за камион

05.10.2022 г.

От правилния избор на гуми за камион зависи нивото на контрол по различните пътища.

  Как се отваря магазин за авточасти?

30.08.2022 г.

Бизнесът с продаване на компоненти за автомобили нашумява все повече. Развитието на новите технологии и произвеждането на все по-модерни коли наложи отварянето на повече магазини за авточасти. Развиването на подобна търговия не е лека задача.

  До каква възраст се ползва столче за кола?

30.05.2022 г.

С появата на новия член на семейството родителите се стремят да осигурят безопасността на новороденото във всички аспекти. Когато използвате моторни превозни средства, е задължително детето да се вози в столче за кола.


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.