VW Новини


  Кои са най-важните фактори при наемане на кола ?

29.01.2024 г.

Когато планираме пътуване, един от въпросите, които трябва да решим, е дали да се възползваме от комфорта на услугите за коли под наем или да използваме друг вид транспорт.

  Общо събрание на Клуба

03.11.2022 г.

УС на сдружение "Клуб на привържениците на Фолксваген в България" свиква Общо събрание

  Как да изберем най-добрите гуми за камион

05.10.2022 г.

От правилния избор на гуми за камион зависи нивото на контрол по различните пътища.

  Как се отваря магазин за авточасти?

30.08.2022 г.

Бизнесът с продаване на компоненти за автомобили нашумява все повече. Развитието на новите технологии и произвеждането на все по-модерни коли наложи отварянето на повече магазини за авточасти. Развиването на подобна търговия не е лека задача.

  До каква възраст се ползва столче за кола?

30.05.2022 г.

С появата на новия член на семейството родителите се стремят да осигурят безопасността на новороденото във всички аспекти. Когато използвате моторни превозни средства, е задължително детето да се вози в столче за кола.

  Какви са най-търсените марки резервни части за камиони

30.05.2022 г.

Сложната и технологична машина по-лесно се чупи и вероятността за повреда и поява на дефект се увеличава. Това налага употребата на нови резервни авточасти SFK-Truck за отстраняване на възникналата неизправност и по-долу ще видим кои са тези елементи.

  Volkswagen Club Fest v.12

18.03.2022 г.

За 12-ти път създаваме заедно най-голямото на Балканите събиране на феновете на Volkswagen, както и на всички марки от концерна Volkswagen AG - Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Ducati, Scania и Man. Елате и се насладете на два последователни дни с автомобилите от миналото, настоящето и бъдещето на автомобилната мобилност. Вижте най-глезените, ексклузивни и уникални екземпляри на феновете. Съберете информация за продуктите и услугите, които им помагат да поддържат бижутата си в съвършен блясък. Участвай с твоят автомобил тук --->>> https://apply.vwclub.bg/request

  Как да изберем подходящите ксенон крушки

25.10.2021 г.

Масово вече автомобилите са оборудвани с ксенон крушки, замествайки обичайните им колеги с волфрамова нажежаема жичка. Как да направите все пак своя най-добър избор и кои са най-популярните видове?

  Volkswagen Club Meet- Лясковец 2021

11.04.2021 г.

Клуб на привържениците на Фолксваген има удоволствието да ви покани на първия по рода си събор Volkswagen Club Meet, който ще се проведе на 14-15-16-ти май 2021г. на поляните край Манастир Св.Св. Петър и Павел, край Лясковец. Ще има отличени автомобили на феновете, игри и много приятни моменти.

  28 - 30 август 2020 г. - предстои ФОЛКСВАГЕН ФОЛКЛОРЕН СЪБОР УЗАНА!

27.08.2020 г.

https://uzana.vwclub.bg/ 28 - 30 август 2020 г. - предстои ФОЛКСВАГЕН ФОЛКЛОРЕН СЪБОР УЗАНА!


Уеб дизайн Изработка на сайт SEO оптимизация на сайт. Google оптимизация.